Standhouders

Aan Winterfair Steyl mogen bedrijven én particulieren deelnemen. Alle standhouders krijgen gratis de beschikking over een stand. De volledige opbrengst van de verkoop is voor de standhouders. Er hoeft geen fee te worden betaald.

Iedere standhouder is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar eigen aanbod, de prijsstelling en betalingen, en de inrichting en bemensing van de stand. In de stand is een stroompunt. Het is niet toegestaan om sterke alcoholische drank aan te bieden.

De stand beschikt over een verkooptafel van ongeveer 2 meter breed en 1 meter diep. De stand is ondergebracht in een tent, zodat de standhouders altijd droog en uit de wind staan. Er is in de tent nog ruimte om materialen op te slaan.

Er kan iedere dag 2 uur voor de opening van de Winterfair worden opgebouwd en ingericht. Afbreken is pas mogelijk na sluiting van de Winterfair.

De stands zijn gemakkelijk per auto bereikbaar. De auto kan niet bij de stand blijven staan tijdens de Fair, maar moet buiten het terrein worden geparkeerd. Parkeren is gratis en heel dichtbij. Na sluiting van de Winterfair mogen de auto’s het terrein weer op.

De Winterfair is gevestigd in de tuin van Missiehuis St. Michaël, Sint Michaëlstraat 7, 5935 BL in Steyl.

Meer informatie en aanmelden: stands@winterfairsteyl.nl